Categorie:

Meebook M7

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie

De Meebook M7 is een 6,8-inch e-reader met een E INK Carta 1200 display (300 PPI), 32 GB interne opslag (uitbreidbaar tot 1 TB), en draait op Android 11. Uitgerust met programmeerbare knoppen en vier snelheidsmodi, biedt deze e-reader een veelzijdige en hoogwaardige leeservaring.

Meebook M7: Kan deze e-reader de concurrentie overklassen?

Ontwerp en bouwkwaliteit

De Meebook M7 valt op door zijn robuuste en stijlvolle ontwerp. Met zijn 6,8-inch scherm en een dunne rand rondom het display, biedt het apparaat een strak en modern uiterlijk. De gunmetal zwarte afwerking en het stevige ontwerp geven het een premium uitstraling. Bovendien zijn de fysieke knoppen strategisch geplaatst voor een soepele leeservaring. Hoewel het apparaat iets zwaarder is dan zijn voorgangers, draagt dit juist bij aan een gevoel van duurzaamheid en kwaliteit​.

Scherm en leeservaring

Het 6,8-inch E INK Carta 1200 scherm met een resolutie van 1648×1236 en 300 PPI biedt een uitstekende leeservaring. De aanpasbare kleurtemperatuur van de verlichting, met 24 verschillende niveaus, zorgt ervoor dat je comfortabel kunt lezen in zowel fel daglicht als in het donker. Daarnaast ondersteunt de M7 een breed scala aan formaten, waaronder EPUB, PDF, en zelfs manga-formaten zoals CBZ en CBR. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende soorten lezers​.

Batterijduur en opladen

De Meebook M7 is uitgerust met een 2900mAh batterij, die tot 30 dagen standby-tijd biedt. Hoewel de batterij niet de grootste op de markt is, is deze voldoende voor langdurig gebruik dankzij het energiezuinige E INK-scherm. Het opladen gebeurt via een USB-C-poort, wat een welkome upgrade is ten opzichte van oudere modellen die nog micro-USB gebruikten​.

Opslag en connectiviteit

Met 32 GB aan interne opslag en de mogelijkheid om deze uit te breiden met een microSD-kaart tot 1 TB, biedt de M7 meer dan genoeg ruimte voor al je boeken, audioboeken en documenten. Daarnaast is het apparaat voorzien van dual-band WiFi, Bluetooth 5.0, en een ingebouwde luidspreker, wat het mogelijk maakt om ook audioboeken af te spelen​.

Extra functies

De Meebook M7 draait op Android 11, wat betekent dat je toegang hebt tot de Google Play Store en een breed scala aan apps kunt installeren, van Kindle tot Libby. Het apparaat heeft ook programmeerbare knoppen, wat betekent dat je functies zoals pagina’s omslaan, helderheid aanpassen of apps openen naar wens kunt instellen. Verder beschikt de M7 over vier snelheidsmodi, waaronder een A2-modus voor snellere prestaties bij gebruik van apps die veel grafische kracht vereisen​.

Prijs

De Meebook M7 is geprijsd rond de 199 EUR, wat hem in het midden van het e-reader segment plaatst. Gezien de uitgebreide functies en het premium ontwerp, biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding​.

8Expert Score
De Meebook M7 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een veelzijdige en goed gebouwde e-reader. Met zijn scherpe scherm, uitbreidbare opslag en Android-ondersteuning biedt het alles wat je nodig hebt voor een complete leeservaring, zowel voor casual lezers als voor diegenen die hun e-reader intensief gebruiken. Hoewel er enkele minpunten zijn, zoals het gewicht en de batterijduur, maken de vele pluspunten dit apparaat tot een sterke concurrent in het middenklasse segment.
Ontwerp en bouwkwaliteit
8
Scherm en leeservaring
9
Batterijduur
7
Opslag en connectivitei
8
Extra functies
8
Prijs
7.5
Pluspunten
  • Hoge schermresolutie en aanpasbare verlichting
  • Uitbreidbare opslag tot 1 TB
  • Android 11 met toegang tot Google Play Store
  • Robuuste en stijlvolle bouwkwaliteit
  • Vier snelheidsmodi voor verschillende gebruikssituaties
- Minpunten
  • Iets zwaarder dan andere e-readers
  • Batterijduur kan kort zijn bij intensief gebruik
  • Geen ondersteuning voor stylus
  • Beperkte update-ondersteuning van de fabrikant
  • Web browsing prestaties kunnen traag zijn

Gebruikers recensie

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Lees recensie

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Meebook M7”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

E-Reader expert
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0